Skip to content

Informatie organisatie:

Naam organisatie: NS celebrated 10 years of trainbow with exhibition

Informatie activiteit:

Werken bij NS doe je niet alleen, je werkt samen. En dat we allemaal anders zijn, verschillend over dingen denken en onze eigen kwaliteiten en eigenaardigheden hebben, maakt NS een menselijk en veelzijdig bedrijf. Bij NS mag je daarom gewoon jezelf zijn, zolang je er ook voor elkaar bent. Want jij moet kunnen rekenen op je collega’s, en jouw collega’s op jou.

Op Diversity Day werden er verschillende activiteiten georganiseerd op NS-locaties in het hele land.

  1. Gastvrijheidslunches op 5 stations: NS organiseerde in de stationshal van Utrecht Centraal, Rotterdam Centraal, Arnhem, Eindhoven en Amsterdam Bijlmer Arena een gastvrijheidslunch voor de medewerkers op het station. Dit deden ze samen met ProRail, Asito en ICS
  2. Foto-tentoonstelling 10 jaar Trainbow: Het LHBTQI-netwerk Trainbow vierde in 2019 haar 10-jarig jubileum. In Utrecht werd de foto-tentoonstelling 10 jaar Trainbow geopend.
  3. Workshop Hokjesdenken: In Eindhoven werden workshops Hokjesdenken gedaan. Op een verrassende manier worden mensen geconfronteerd met hun behoefte om mensen in hokjes te stoppen om daarna met elkaar te onderzoeken waarom ze dit doen.
  4. Kennissessie Diversiteit: Bewustwording van vooroordelen en culturele diversiteit zijn de onderwerpen die aan bod kwamen tijdens de kennissessie diversiteit in Utrecht.
Back To Top