Skip to content

DE JAARLIJKSE HERINNERING DAT ÉÉN DAG NIET GENOEG IS.

Maar wel een mooie gelegenheid om het gesprek over diversiteit en inclusie te starten.
Ik doe mee!

Max, Soraya, jij...
Waarom zouden we stilstaan bij Diversity Day?

In een tijd waarin polarisatie toeneemt, discussies verharden en nuances verloren gaan, wordt de roep om verbondenheid luider. Maar één dag is niet genoeg om dit te realiseren. Toch is deze dag een goede herinnering dat we onszelf en elkaar moeten blijven uitdagen.

Op Diversity Day pleiten we voor échte verbondenheid, waarin verschillen worden gevierd. Het is een kans om te benadrukken dat diversiteit niet alleen onze samenleving verrijkt, maar ook essentieel is voor het welzijn en succes van elke organisatie.

Ik wil deelnemen,
maar hoe?

Met Diversity Day krijg je de kans om samen met je organisatie een stap terug te doen, te reflecteren op diversiteit en inclusie, en je te verdiepen in hoe het nóg beter kan. Als steuntje in de rug bieden we een gratis Diversity Box vol hulpmiddelen om het gesprek op gang te brengen.

Meld je aan en je krijgt niet alleen toegang tot deze waardevolle box, maar je bent ook van harte welkom op ons kick-off event op 3 oktober. Hier delen we inzichten en succesverhalen van andere organisaties. Een inspirerende bijeenkomst die de toon zet voor de rest van het jaar. Mis het niet!

Meld je nu aan!
Back To Top