Skip to content

PwC streeft naar een inclusieve cultuur waarin diversiteit wordt omarmd. Inclusief betekent dat iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt – niet ondanks, maar dankzij zijn of haar verschillen.

De kracht van netwerken

PwC NL heeft vijf interne netwerken die de diversiteit binnen de firma representeren (i.e. WomenNL, Shine (LGBTQI+), disAbility, Connected Cultures en YoungPwC). Elk van deze netwerken heeft een missie geformuleerd en goals om bij te dragen aan een inclusieve(re) organisatie.

Ze hebben gemerkt dat veel organisaties (waaronder klanten) meer willen leren over hoe PwC NL deze netwerken heeft opgezet en hoe zij iets soortgelijks in hun eigen organisatie zouden kunnen toepassen. Gezien deze vraag werkt een van de PwC netwerken aan een zogenaamde ‘Expansion Toolkit’. Het doel van dit document is om de best practices, gebaseerd op ervaring te delen en organisaties te helpen om zelf zulke netwerken binnen hun eigen firma op te zetten.

Ben je geïnteresseerd in deze Expansion Toolkit, neem dan contact op met het Connected Cultures netwerk via nl_connected_cultures@pwc.com.

Back To Top