skip to Main Content

Randstad Groep Nederland lanceerde op 5 oktober de allereerste aflevering van de podcastreeks ‘Je beste zelf’. 

‘Kwetsbaarheid’, dat is het thema van de eerste aflevering. In deze aflevering probeert Randstad Groep Nederland antwoorden te vinden op de vragen: durf jij op je werk altijd jezelf te zijn? Of moet je bepaalde delen van je persoonlijkheid verbergen? En hoe belangrijk is het eigenlijk om alles van jezelf te laten zien?

‘Ik wilde zo graag normaal zijn’. Aan het woord komt collega Sophie-Anne Onland. Zij is geboren met een beperking: haar linkerbeen is namelijk 25 centimeter korter dan het rechter en heeft daarom een onderbeenprothese. Jarenlang verborg zij haar beperking maar sinds kort gaat ze daar anders mee om en ownt zij nu haar ongelijke benen. Prof. dr. Karen Oudenhoven – van der Zee (Hoogleraar Intercultural Competence en Chief Diversity Officer aan de VU) gaat in op de gevolgen van je niet kwetsbaar kunnen of durven opstellen op de werkvloer. Tot slot wordt CEO Dominique Hermans geïnterviewd over het creëren van een veilige werkomgeving waarin alle medewerkers zich kwetsbaar durven op te stellen.

In iedere aflevering van de podcastreeks ‘Je beste zelf’ staat een ander thema centraal waarbij persoonlijke verhalen worden gecombineerd met verschillende expertises. Hoe mooi zou het zijn als het door deze verhalen makkelijker wordt om het gesprek met elkaar aan te gaan?

Back To Top