Skip to content

Informatie organisatie:

Naam organisatie: Diversity day bij UWV!

Informatie activiteit:

Ook UWV viert verschillen op 3 oktober Diversity Day!

Een ontspannen werkplek waar iedereen zichzelf kan zijn. UWV wil dat iedereen zich welkom voelt en verschillende achtergronden, visies, ervaringen en talenten worden omarmd en benut. Verschil verrijkt!

UWV’ers kunnen Diversity day vieren door deel te nemen aan mooie evenementen:
* VR workshops ‘Met andere ogen’ | Met deze workshop ervaar je aan de hand van virtual reality verschillende perspectieven en ervaringen en ga je in gesprek over diversiteit & inclusie.
* Ontbijtshow Diversity day: gezellig samen met collega’s op een van de locaties onder het genot van een ontbijtje óf online te volgen: onze Diversity Day Ontbijtshow! Interessante gespreksonderwerpen over het vieren van verschillen en waarom verschillen belangrijk zijn.
* Masterclass Raisa Ghazi | In deze masterclass zal Raisa Ghazi ons vertellen hoe we ons persoonlijke en professionele leven kunnen optimaliseren met behulp van inclusie. Eerste stap? Voer betekenisvolle gesprekken en kijk naar onze eigen perspectieven. Raisa Ghazi is een politicoloog en social impact entrepreneur. Ze zet zich in om ongelijkheid op de werkplek te verminderen en om van technologie een vrouwvriendelijkere industrie te maken.

Back To Top