Skip to content

Informatie organisatie:

Naam organisatie: UWV: Lunchen met Yvonne Lammertink en DiversiDate

Informatie activiteit:

Ook UWV viert verschillen op 4 oktober Diversity Day!

Een ontspannen werkplek waar iedereen zichzelf kan zijn. UWV streeft ernaar dat iedereen zich welkom voelt en verschillende achtergronden, visies, ervaringen en talenten worden omarmd en benut. Verschil verrijkt!

Om Diversity Day te vieren kunnen UWV’ers deelnemen aan een aantal mooie evenementen, zoals: geïnspireerd worden tijdens de landelijke online aftrap Diversity Day, online lunchen met Yvonne Lammertink, ervaringsdeskundige op het gebied van inclusie en op DiversiDate met een (nog) onbekende collega. Ook worden medewerkers uitgenodigd trainingen te volgen uit de leerlijn diversiteit en inclusie. Op 5 oktober sluit UWV het programma af met de masterclass Rhythm of life van Jitske Kramer en Typhoon over diversiteit en inclusie die medewerkers online kunnen volgen en waarvoor 10 medewerkers een ticket hebben gewonnen om er fysiek bij aanwezig te zijn.

Lunchen met Yvonne Lammertink

Een inspirerende online talk die voortborduurt op het thema Verschil Verrijkt. Door haar persoonlijke verhaal krijgen UWV’ers een inspirerend voorbeeld van inclusie, positieve kanten van anders zijn en veerkracht. Zij deelt naast haar persoonlijke ervaring ook theorieën uit de filosofie en psychologie rondom inclusie, identiteit en veerkracht.

Yvonne Lammertink is oprichtster van iLonk en studeerde Humanistiek dat de basis is van haar werk. Zij ziet in iedere situatie en in ieder mens potentie en mogelijkheden. Daar waar passend zet zij haar handicap en levenservaring als meerwaarde in.

Op DiversiDate

Een nog onbekende collega te leren kennen en nieuwsgierig te zijn naar de mens achter de functie. Medewerkers van UWV gaan op DiversiDate! Naar het concept van het tv-programma First Dates worden twee collega’s aan elkaar gekoppeld om elkaar beter te leren kennen. En niet om elkaars carrièrepaden te horen of zakelijke dingen te bespreken, maar om te ontdekken welk mens er achter de naam of functie zit en met welke verschillen die verrijkt.

Jitske Kramer en Typhoon | Masterclass diversiteit en inclusie

UWV’ers kunnen online deze masterclass volgen en 10 collega’s hebben een ticket gewonnen en zijn er fysiek bij. Het belooft een inspirerende middag te worden! ‘Diversiteit gaat over de mix van verschillen. Inclusie over hoe we met deze mix omgaan. Met de voortdurende vraag: wie bepaalt er wat normaal is? In deze drie uur durende masterclass spreken Jitske en Typhoon over nut en noodzaak van aandacht voor inclusie, diversiteit, equity en belonging voor teams en organisaties.’

 

Back To Top