Skip to content

Op 14 september jl werd het startschot gegeven voor al weer de derde editie van de Diversiteitsmaand van ProRail met allerlei inspirerende workshops, inspiratiesessies en leerzame gesprekken.

Inspirerende sprekers

Joriene Beks opende de Diversiteistmaand met haar keynote over de noodzaak van psychologische veiligheid. En Mustafa El Jebari, oud assistent bondscoach van ons nationale rolstoelbasketbalteam, spreekt over inclusiviteit op het ProRail Inclusief Event, 6 oktober. En wat dacht je van Jitske Kramer & Typhoon die de masterclass Rythem of your life geven op 5 oktober? ProRail is er bij via een livestream.

Anders kijken. Meer zien.

Het thema van deze editie is Anders kijken. Meer zien. en komt tot stand in samenwerking met onze collega’s van de verschillende medewerkersnetwerken die ProRail rijk is: Tussen de Oren, CultuRail, Young ProRail, Trainbow, ProRail Next en het vrouwennetwerk.

Samen werken we aan een werkomgeving waarbinnen we onszelf kunnen zijn, we ons allemaal welkom voelen en waar we ervaren dat vooroordelen onze samenwerkingen niet in de weg staan. We nodigen je uit je wereld groter te maken, nieuwsgierig te zijn en te leren over elkaars verschillen. Omdat we erin geloven dat wanneer er ruimte is voor de verschillen, je elkaar de ruimte geeft je competenties in te zetten op de opdrachten die je gezamenlijk beetpakt.

 

Back To Top