Skip to content

PIANOo organiseert samen met het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap een netwerkevenement voor aanbestedende diensten en bedrijven met een inhoudelijk programma om inclusie en diversiteit in aanbestedingen te bevorderen. Zo zetten we samen een stap in de goede richting: een maatschappij waarin we ieders unieke talenten waarderen en benutten.

In een diverse en inclusieve samenleving wordt iedereen gelijk behandeld. Ongeacht wie ze zijn, van wie ze houden, waar ze vandaan komen of waarin ze geloven. Samenwerking met diverse mensen levert meer innovatie en betere producten en diensten op, die aansluiten bij de maatschappij. We maken daarom van de gelegenheid gebruik en organiseren op Diversity Day een inspirerende middag met diverse workshops rondom inkopen en aanbesteden. Doe inspiratie op tijdens ons programma. Meer informatie volgt.

Voor wie?

Aanbestedende diensten en bedrijven die inspiratie op willen doen en mee willen denken over diversiteit en inclusie in aanbestedingen.

Programma

  • Leer van de marktvisie van de Buyer Group Inhuur Professionals en ontmoet deelnemers. Tijdens deze sessie kijken we naar de nieuwe inzichten die we de afgelopen tijd hebben opgedaan.
    Spreker: Thomas Knol (Adjust consulting).
  • Denk mee over recent opgestelde D&I-criteria van de Haagse Inkoopsamenwerking (HIS) van het Rijk.
    Sprekers: Gül Dogan, Ziza Wolff en Johannes Hiemstra (HIS).
  • Wissel ideeën uit over de potentie van Diversiteit en Inclusie (D&I) in verschillende sectoren.
    Spreker: Marianne Oomen (PIANOo).

Datum en locatie

Datum: Dinsdagmiddag 4 oktober 2022 van 14.00 tot 16.00 uur met aansluitend een borrel.
Locatie: De bijeenkomst vindt plaats in De Hoftoren (ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap), Rijnstraat 50, 2515 XP Den Haag.
Aanmelden kan via deze link.

Interesse of wil je misschien mee-organiseren? Neem contact op met marianne.oomen@pianoo.nl.

 

Back To Top