Skip to content

Informatie organisatie:

Naam organisatie: Radboud Universiteit: de Kunst van het Anders Kijken

Informatie activiteit:

Radboud Universiteit organiseerde de workshop ‘de Kunst van het Anders Kijken’ voor haar medewerkers. Kunst inspireert en prikkelt om anders te kijken. Ook in de kunstwereld zijn diversity, equity & inclusion hot topics. Daarnaast zijn deze thema’s voorwaardelijk voor vitaliteit. De workshop werd geleid door Emily de Valk van AimAtArt, een organisatie die de kunstenaarsmindset in organisaties activeert.

In deze workshop verkenden medewerkers via kunstwerken nieuwe perspectieven op zichzelf en de ander. Spannende vragen die mbv kunstwerken werden onderzocht:
Wat betekent jezelf zijn voor jou? Wat is voor jou de balans tussen conformeren en jezelf zijn? En hoe reageer je op anderen die dit wel of juist niet doen?

Deze activiteit was een onderdeel van Diversity Day. Onder het motto ‘Jezelf zijn werkt’ zet Radboud Universiteit ieder er actief toe aan om de verschillen te waarderen en ieders unieke talenten (inclusief die van jezelf) te omarmen en te benutten. De universiteit staat voor verbondenheid met ruimte voor verschil, zodat de kracht van diversiteit optimaal bijdraagt aan de vitaliteit van hun medewerkers en studenten.

Back To Top