Skip to content

VodafoneZiggo organiseerde een WCMX-event (BMX maar dan met rolstoelen) en breakdance sessies op Hoog Catharijne. Ook konden mensen zelf ervaren hoe het is om in een rolstoel te rijden en vonden er verschillende workshops voor medewerkers plaats. Bekijk hier de aftermovie.

WCMX
WCMX-event (net als BMX maar dan met rolstoelers) op het Stationsplein.

Breakdance
Redouan Ait Chitt, beter bekend als Redo, is een professionele breakdancer die deelneemt aan evenementen over de hele wereld. Zonder enige medische verklaring, is hij geboren met verschillende fysieke beperkingen, maar daar heeft hij zich niet door laten tegenhouden. Redo is het levende bewijs dat je alles kunt bereiken als je in jezelf gelooft. Meer informatie vindt je op http://iamredo.com/

Behendigheidsparcours voor Rolstoelers
Als leek ziet het gebruik van een rolstoel er gemakkelijk uit. Op diversity Day kun je nu zelf ervaren hoe ‘eenvoudig’ het is om met een rolstoel een parcours te rijden, uiteraard onder goede begeleiding.

Workshops voor medewerkers
Ook organiseert VodafoneZiggo diverse workshops voor de medewerkers, zoals een workshop unconscious bias en een workshop gebarentaal.

Back To Top