Ga naar hoofdinhoud

Save the date

3 oktober 2023

Wat is
Diversity
Day?

Verschil Verrijkt! Niet alleen op je werk, maar overal en altijd. Als er ruimte is voor de ander, kan iedereen een unieke bijdrage leveren. Zo vormen we samen een sterk geheel.

Op Diversity Day organiseren bedrijven een eigen activiteit om aandacht te vragen voor inclusie en diversiteit. Zo zetten we samen een stap in de goede richting: een maatschappij waarin we ieders unieke talenten waarderen en benutten.

Aanmelden voor Diversity Day 2023 kan vanaf januari 2023.

Online aftrap

We trapten de vierde editie van Diversity Day af met een knallend muzikaal optreden van Jordan Roy en een inspirerende speech van de nieuwe SER-voorzitter Kim Putters. Vervolgens voelde dagvoorzitter Naomi Kok Luís vertegenwoordigers vanuit onze partners in een panelgesprek aan de tand. In het thema van #VerschilVerrijkt spraken de panelleden over hoe zij verschil meebrengen en ervoor zorgen dat verschil de werkvloer verrijkt. Benieuwd naar de inzichten? Kijk de aftrapbijeenkomst terug.

Digitale
Diversity Box

Medewerkers van bedrijven die zich hadden aanmeld voor Diversity Day 2022 hebben toegang tot de digitale Diversity Box. Hierin vind je onder andere de Diversity Day Game en communicatiemateriaal om de nationale feestdag onder de aandacht te brengen.

Living Labels

Voorbij de vooroordelen

In de aanloop naar Diversity Day plaatsten we verhalen uit onze collectie Living Labels, een project waarin personen aan het woord komen over de stereotyperingen waar ze in het dagelijks leven mee te maken krijgen. Anderen plakken al snel labels op hen, maar vergeten vaak dat een mens niet samen te vatten is in één woord. Samen met de geïnterviewden kijken we voorbij vooroordelen en luisteren we naar hun verhaal.

Diversity Day 2022 was een initiatief van SER Diversiteit in Bedrijf in samenwerking met:

Deze bedrijven deden mee in 2022:

NS
Verkeersschool Koos van der Bilt
Verhaal met Impact
Van Doorne N.V.
Summa Vrije tijd
Pedersen & Partners
VISTA College
Veiligheidsregio Hollands Midden
UHT Belastingdienst Toeslagen Hetstel
Stichting Mind at Work

Staat volgend jaar al in je agenda?

Save the date

3 oktober 2023
Back To Top