Skip to content

Save the date

1 oktober 2024

Waarom
Diversity Day

Waarom aanmelden via de website?

Het team van Diversity Day vraagt organisaties om zich te registreren via de website, zodat we in kaart kunnen brengen hoeveel deelnemers er jaarlijks zijn, welke soort activiteiten worden georganiseerd én wat de impact van deze nationale feestdag is.

Deel je activiteiten voor Diversity Day met ons. Inspireer anderen met je creatieve ideeën en succesverhalen. Zo maken we van Diversity Day een succes waar iedereen van kan leren en groeien.

Deel je Diversity Day activiteit!

Diversity Day 2023

Kijk de kick-off terug!

Özcan Akyol wist de kijkers te inspireren met een bevlogen en persoonlijk betoog over het cruciale belang van diversiteit. Ook tafelgasten Justine Feitsma, Zoë Papaikonomou, Harry van de Kraats, Marinke Wijngaard en Ignatia Mannoe deelden waardevolle inzichten. Tot slot ging Kim Putters in gesprek met Xevel Fyeet om persoonlijke ervaringen te delen over wat er nodig is om je welkom en geaccepteerd te voelen op de werkvloer.

Bekijk hier de aftermovie van de Inspiratiesessie 2024:

Diversity Day
Inclusiekaarten

De voorheen genoemde Diversity Game is in een nieuw jasje gestoken met nieuwe gespreksstarters: de inclusiekaarten. Speel het met je collega’s en maak nu zelfs je eigen kaarten!

Beleef het kaartspel!

Na het succes van de afgelopen jaren waarin we zagen dat de Diversity Game de meest bezochte pagina was op onze website, heeft SER Diversiteit in Bedrijf in samenwerking A+O Fonds Rijk besloten de game een upgrade te geven. De Diversity Game heet nu De inclusiekaarten en is aangevuld met persoonlijke portretten die daadwerkelijk tot leven komen door middel van Augmented Reality.

Diversity Day 2023 was een initiatief van SER Diversiteit in Bedrijf in samenwerking met:

Aftellen naar Diversity Day

Save the date

1 oktober 2024
Back To Top